Qmess

Tips voor het kopen en verkopen van een huis door van Kleef Makelaars Rotterdam

Op het moment dat je besluit om een huis te kopen of verkopen in Rotterdam, kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom delen we van Van Kleef Makelaars graag enkele waardevolle tips met je.

Eén van de eerste tips die we doorgaans geven als je een huis wilt kopen in Rotterdam, is om een aankoopmakelaar in te schakelen. Dit kan het proces een stuk eenvoudiger en minder stressvol maken. Een aankoopmakelaar kan je inzicht geven in de markt, helpt je bij de onderhandelingen en zorgt ervoor dat alle juridische zaken correct worden afgehandeld.

Voor degenen die hun huis in Rotterdam willen verkopen, is de tip om je huis aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Denk aan zaken als het opruimen en ontspullen van je huis, maar ook aan kleine opknapbeurten die een grote impact kunnen hebben. Daarnaast speelt de presentatie een grote rol. Goede, professionele foto’s en een duidelijke omschrijving kunnen ervoor zorgen dat je huis opvalt tussen de vele woningen die te koop staan.

Wanneer je kiest voor Van Kleef Makelaars als je makelaar in Rotterdam, kun je rekenen op persoonlijk advies en begeleiding bij elke stap van het proces. Of je nu een huis koopt of verkoopt, onze passie voor ons vak en onze uitgebreide kennis van de Rotterdamse woningmarkt zetten we graag in om jouw woonwensen te realiseren.

Klik hier voor meer informatie: https://www.vankleefmakelaars.nl